Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@16:57:35 GMT

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش کیست؟ +سوابق

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۲۸۴۰۱

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش کیست؟ +سوابق

مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از سوی دولت به مجلس خبر داد و گفت: «مسعود فیاضی» به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش طی نامه‌ای رسمی به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.

یوسفی گفت: چهارشنبه هفته آینده جلسه رأی اعتماد وزیر پیشنهادی اموزش و پرورش برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین تاکید کرد: کمیسیون‌ها به مدت یک هفته فرصت دارند برنامه‌ها و کارنامه وزیر پیشنهادی را مورد بررسی قرار دهند.

به گزارش مهر، پیش از این رئیس جمهور حسین باغگلی را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی کرده بود که نتوانست رای اعتماد نمایندگان را کسب کند.

گفتنی است، مسعود فیاضی متولد بهمن ماه ۱۳۵۴ در تهران است. او تحصیلات خود را در شهر تهران آغاز کرده و در سال ۱۳۷۳ وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران در رشته عمران شده است. وی ۷ سال معلم و مدیر امور پرورشی و فرهنگی در مدارس متوسطه دوم بوده است. فیاضی از سال دوم دانشگاه، دروس حوزوی را نیز آغاز کرده و ۹ سال دوره سطح و ۱۵ سال دوره خارج را طی نموده است. در سال ۱۳۹۶ از طریق کمیسیون نخبگان بدون مدرک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پس از قبولی در آزمون جامع و دفاع از رساله دکتری، با درجه استادیاری و در رشته فقه و اصول تحلیلی و اجتهادی عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در حوزه روش‌شناسی و منطق فهم دین شده است. او اکنون در دانشگاه و حوزه تدریس می‌کند.

اهم سوابق اجرایی فیاضی به شرح زیر است:

۱. تدریس در دوره دبیرستان (متوسطه دوم) به مدت ۴ سال

۲. مدیر امور پرورشی و فرهنگی مجمتع آموزشی تهران (پیش از دبستان تا انتهای متوسطه دوم) (۳ سال)

۳. مدیر کل انتشارات و فناوری آموزشی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی

از جمله مهمترین فعالیت های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

-تشکیل و اداره شورای راهبری فضای مجازی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی

-استقراء نظام مسائل آموزش و پرورش در فضای مجازی

-ساماندهی به کتاب‌ها و رسانه‌های کمک آموزشی و طراحی نحوه مشارکت بخش غیردولتی در تأمین نیازمندی‌های آموزشی مدارس

-تهیه نسخه الکترونیکی ۸۰ کتاب درسی با فرمت Epub۳

-طراحی پلت‌فرم رشد به مثابه زیست‌بوم آموزش مجازی دانش‌آموزان

-در این طرح برای مدرسه، معلم، دانش آموز و والدین جمعاً ۷۴ خرده برنامه و خدمت پیش‌بینی شده بود. در این نقشه تولیدات کمک درسی مورد تائید بخش خصوصی به مخاطب با قیمت بسیار نازل به مخاطب ارائه می‌شد و قدم مهمی در راستای عدالت آموزشی برداشته می‌شد.

-برگزاری نهمین دوره جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی دانش‌آموزی

-اجرای دهمین دوره جشنواره ملی عکس دانش‌آموزی

-تولید بیش از چهل فیلم آموزشی ناظر به محتویات کتاب‌های درسی

-برگزاری چهل و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم رشد در وزارت آموزش و پرورش در تهران

-باز طراحی جشنواره فیلم رشد برای جانمایی فیلم آموزشی در بسته‌های یادگیری جهت بهره برداری در مدارس و کلاس‌های درس به عنوان مکملی بر کتاب‌های درسی

-برگزاری جشنواره‌های استانی فیلم رشد در ۳۲ استان کشور

-مدیر مسئول ۳۶ عنوان مجله رشد وزارت آموزش و پرورش

-رئیس هیأت مدیره انتشارات مدرسه وابسته به وزارت آموزش و پرورش

- عضو هیأت مدیره شرکت افست (شرکت چاپ و توزیع‌کننده کتاب‌های درسی وزارت آموزش و پرورش)

- مسئول محتوایی بنیاد ICDL وابسته به وزارت آموزش و پرورش

- دبیر علمی جشنواره کتاب رشد وزارت آموزش و پرورش

-رئیس کارگروه گفتمان انقلاب اسلامی آموزش و پرورش استان تهران در سال ۱۳۸۸

- معاون مطالعات فرهنگی و اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس

منبع: فردا

کلیدواژه: سوابق وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش مسعود فیاضی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۸۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی

در پایان دومین روز از بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی از پنج پژوهشگر، ۶ ایده نوآورانه دانشجویی، سه پایان نامه برتر آموزش پزشکی، یک سخنرانی کوتاه و یک کارگاه آموزشی تقدیر شد.

 به گزارش وبدا، دکتر حوریه محمدی، رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، با اشاره به اهمیت دانش پژوهی و پروژه‌های مبتنی بر شواهد گفت: پروژه‌های تغییر مبتنی بر شواهد است و ما به دنبال اثبات فرضیه نیستیم بلکه می‌خواهیم روش‌هایی که آزموده و نتیجه بخش بوده است را در محیط واقعی کلاس درس بیاوریم تا بهره وری موسسه آموزشی بهتر و همراهی محیط بیشتر شود.

وی با ارائه گزارشی از روند اجرایی جشنواره گفت: این جشنواره در شش حیطه برگزار و از دانشگاه‌ها خواسته شد تا برای هر حیطه یک فرآیند ارسال کنند. در مجموع از میان ۱۹۶ فرآیند ارسال شده از سراسر کشور به دبیرخانه، ۲۰ فرآیند حائز رتبه شدند.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، سپس به مشارکت دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: امسال از ۷۰ دانشگاه ۵۴ دانشگاه مشارکت کردند و ۱۶ دانشگاه نیز هیچ فرآیندی ارسال نکردند. انتخاب نشدن برخی از دانشگاه‌ها در این رقابت از ارزش‌های آنها کم نمی‌کند.

دکتر محمدی، از همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال خبر داد و گفت: امسال توانستیم با دوره‌های آموزشی تیم داوری را تقویت کرده و داوری پررنگ تری داشته باشیم و قطعا بانک داوران را در دوره‌های بعدی تقویت خواهیم کرد. این یکی از تفاوت‌های جشنواره امسال بود.

وی همچنین بر حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی تاکید کرد و گفت: تداوم برنامه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در نظر داریم تا از طریق سازو کار مناسب، استمرار پروژه‌های اثربخش را داشته باشیم. امسال تمرکز بر روی دانشگاه‌های بزرگ نبود و از دانشگاه‌های کوچکتر نیز برگزیده داشتیم.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، با اشاره به انتخاب شعار "آموزش پزشکی از کلاس درس تا عرصه" گفت: شعار همایش بر اساس ماموریت معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای تربیت نیروی انسانی و کادر درمان توانمند و تاثیر گذار انتخاب شد تا از این طریق اهمیت پیوستگی مطالب تئوری و عملی یادآوری شود.

دکتر محمدی، توسعه و بازنگری برنامه‌های درسی منطبق بر نیاز‌های جامعه را پیش نیاز تحقق شعار خواند و تصریح کرد: ارتقای کیفیت آموزش بالینی، آموزش دانشجو محور با تاکید بر اخلاق حرفه‌ای و استفاده از تکنولوژی‌های نوین آموزشی متناسب با نیاز کلاس‌های درس از جمله مواردی است که می‌تواند موجب تحقق شعار جشنواره شود.

وی مشارکت شش دانشگاه در یک کلان منطقه به صورت مشارکتی در جشنواره و پذیرش مقالات کامل به جای خلاصه مقاله را از جمله تفاوت‌های جشنواره امسال نسبت به سال‌های گذشته خواند و بر ضرورت توجه به پروژه‌های مبتنی بر شواهد تاکید کرد.

دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، در نشست پایانی با ارائه آمار کلی از رویداد‌ها گفت: در جشنواره امسال، ۱۴ صبحانه کاری، ۱۷ کارگاه، ۳ کلینیک مشاوره، ۳ نشست تخصصی و همچنین ۵۱ مقاله و ۶۴ پوستر پذیرفته شدند.

دکتر محمدی تعداد شرکت کنندگان در همایش امسال را ۲ هزارو ۶۴۷ نفر به صورت حضوری و ۳۱۷ نفر به صورت مجازی از طریق آپارات، عنوان کرد و گفت: مقالات برگزیده امسال در مجلات معتبر از طریق دبیر خانه منتشر خواهد شد.

دبیر ششمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی، از ارسال ۷۰۷ ایده به جشنواره خبر داد و گفت: جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه امسال رکورد ایده‌های دانشجویی را زد به گونه‌ای که از میان ۶۵۴ ایده پذیرفته شده ۱۱ ایده به مرحله داوری رسید و در نهایت امروز از ۶ ایده تقدیر شد.

دکتر محمدی در پایان، ضمن ابراز امیدواری از تشکیل تیم‌های علمی خوب، از همکاری دانشگاه‌ها و تیم اجرایی قدردانی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت + سوابق
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی