Web Analytics Made Easy - Statcounter

تب گمانه‌زنی‌ها برای سکانداری آموزش و پرورش داغ شده و حالا نگاه‌ها به انتخاب رئیس جمهور است.

به گزارش شریان نیوز، استعفای سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش حالا بازار گمانه‌زنی و حدس و گمان برای انتخاب سرپرست و وزیر بعدی را داغ کرده است.

از گوشه و کنار گزینه‌های مختلفی برای تصدی وزارت مطرح می‌شوند و حزب و گروه‌های مختلف نام افرادی را به عنوان گزینه احتمالی بر سر زبان‌ها می‌اندازند، حال آنکه براساس اعلام دفتر سخنگوی دولت امروز رئیس جمهور گزینه نهایی سرپرستی را اعلام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اخباری که از گوشه و کنار و فضای مجازی مطرح می‌شود فعلا علی زرافشان، معاون اسبق آموزش متوسطه که حالا در سمت معاون جدید سازمان اسناد و کتابخانه ملی فعالیت می‌کند، شانس بیشتری از دیگر رقبایش برای انتخاب از سوی رئیس جمهور دارد البته نام برخی از اعضای شورای معاونان بطحایی در میان این گزینه‌های پیشنهادی مطرح می‌شود، هرچند که این گزینه‌ها یا اطرافیان آنها هم منتظر اعلام نظر رئیس جمهور هستند و قطعیتی در کار نیست.

ساختار کهنه آموزش و پرورش بازسازی می‌شود؟

براساس اصل ۱۳۵ قانون اساسی «رئیس جمهور می‌تواند برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند حداکثر برای مدت سه ماه سرپرست تعیین کند» و با توجه به زمان استعفای بطحایی که تقریبا در روز‌های پایانی فعالیت مدارس و امتحانات بوده است به نظر می‌رسد در این روز‌هایی که دانش‌آموزان در کلاس درس نیستند یا کمتر حضور دارند، بررسی برای انتخاب گزینه پیشنهادی وزارت ادامه داشته باشد.

هنوز معلوم نیست آموزش و پرورشی که بار‌ها از سوی مسئولان مربوطه و حتی وزرای متعدد آن از منظر ساختار کهنه مورد انتقاد واقع شده است، به دست چه کسی اداره خواهد شد تا بتواند این نقیصه را رفع کند، آیا گزینه‌های احتمالی فعلی توان تغییر مثبت در آموزش و پرورش را دارند یا باز هم پرونده‌های باز و طرح‌های نیمه‌کاره سهم دانش‌آموزان، از رفت و وزرا می‌شود.

کارهای نیمه تمام وزارت بطحایی و سرانجامی مبهم

فارغ از بحث و بررسی‌های بسیاری که درباره خداحافظی بطحایی از وزارت و تغییر جهت و نشستن بر صندلی بهارستان وجود دارد، اما این خداحافظی یکباره و کار‌های نیمه تمام بطحایی از اوضاع و احوال ساختار جدید و ابهام در عملکرد برخی بخش‌ها گرفته تا ساماندهی مدارس برای مهر ۹۸ و سرانجام طرح‌های آقای وزیر سوال برانگیز شده است.

آنطور که رفت و آمد‌ها طی سال‌های گذشته نشان می‌دهد کار‌های مدیران و وزرای قبلی با تغییر افراد، رویه دیگری پیدا می‌کند و به مقصد نمی‌رسد، حال معلوم نیست طرح‌های آقای وزیر از قبیل حذف مشق شب، آزمون مدارس ابتدایی، آزمون سمپاد، انتصاب مدیران و مواردی از این دست به کجا برسد.

جامعه ذینفعان آموزش و پرورش حالا منتظر سکانداری هستند که با شناخت آموزش و پرورش و مسائل مربوط به جمعیت آن آشنا باشد و توان رفع آن‌ را داشته باشد، موضوعی که در رفت و آمد وزرای متعدد نه تنها محقق نشده بلکه اوضاع با انواع و اقسام حواشی بدتر هم شده است.

گزینه‌های احتمالی شورای معاونان که حالا در صف مدعیان سکانداری هستند، در پست‌های فعلی خود چندان رضایت‌بخش و امیدوارکننده ظاهر نشده‌اند، علاوه بر آن معلوم نیست هوای تازه‌ای که آموزش و پرورش برای پویایی نیازمند آن است با تفکرات و استراتژی‌های این گزینه‌ها که تاکنون در فعالیت‌های فعلی موفق به اجرای آن نشده‌اند، در مسند وزارت به این نهاد تعلیم و تربیتی برسد یا خیر.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۳۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین استقلال صبح جمعه در حاشیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش گفت: آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه توسط جهاد دانشگاهی در ۱۱ نقطه استان فارس برگزار شد.

وی تصریح کرد: این آزمون در ۴ رشته شغلی مربی تربیت بدنی و سلامت، امور تربیتی و مشاوره، امور تربیتی و سبک زندگی و مشاور برگزار شده است.

استقلال گفت: آزمون مذکور در ۱۱ نقطه استان فارس شامل شهرستان‌های شیراز، اقلید، جهرم، داراب، فسا، فیروزآباد، لار، لامرد، مرودشت، ممسنی و کازرون برگزار شد.

رئیس جهاد دانشگاهی فارس در خصوص تعداد شرکت‌کنندگان آزمون نیز گفت: در استان فارس ۲۶ هزار و ۷۳۸ نفر در این آزمون ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۵ هزار و ۳۴۳ نفر آقا و ۲۱ هزار و ۳۹۶ نفر خانم بودند.

وی درباره نتایج آزمون نیز اظهار کرد: نتایج آزمون توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی طی روزهای آتی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

آزمون استخدامی آموزش مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش با شرکت بیش از ۲۶ هزار داوطلب صبح جمعه در فارس همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

کد خبر 6095692

دیگر خبرها

  • زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص شد
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • اعلام زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها ؛ روند ثبت نام الکترونیک است
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۴ روز دیگر
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • آزمون بزرگ استخدامی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد
  • آغاز برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد